Potencia la gestió del teu centre amb el pla Premium de Fisiomap

Al competitiu món de la fisioteràpia, la gestió eficient és la clau per a l’èxit. Presentem amb entusiasme el nostre Pla Premium, un paquet dissenyat per portar l’administració del vostre centre a noves altures. Amb totes les funcionalitats del Pla Bàsic i molt més, el Pla Premium ofereix una experiència completa i centrada al client.

Gestió i Calendari de Cites

Fisiomap es destaca pel seu sistema de gestió i calendari de cites eficient, brindant una experiència sense complicacions tant per a professionals com per a pacients.

Registre Detallat per a un Control Total

Des d’ubicacions fins a consentiments, el registre d’ubicacions, serveis, professionals, rols per a aquests professionals, les sales del centre i els consentiments per ser signats pels clients proporcionen una sòlida base per començar a gestionar el teu centre des de qualsevol part del món i tan sols cal tenir connexió a internet.

Eficient Exportació i Importació

La capacitat d’exportar i importar cites en format CSV facilita la gestió de dades i proporciona una visió clara i detallada de l’activitat del vostre centre.

Informes Personalitzats per a Decisions Estratègiques

La pantalla d’informes us proporciona dades crucials per orientar estratègicament el vostre centre.

Panel de Reserves per a Clients Millorat

El panell de reserves per a clients es torna encara més intuïtiu i personalitzat al Pla Premium, oferint als teus clients una experiència de reserva eficient i fàcil d’usar.

Funcionalitats Addicionals Exclusives:

  • APP Fisiomap Limited: Els teus clients poden accedir a les cites, mètodes de pagament, calendari i dades personals a través d’una aplicació dedicada. També tenen la capacitat de signar consentiments de manera fàcil i ràpida.
  • Mòdul de facturació complet: Crea factures, gestiona pagaments i productes de manera eficient i centralitzada.
  • Activació del Mòdul de Màrqueting: Aprofita cupons i targetes de regal per millorar l’experiència del client i fomentar la fidelitat.
  • Notificacions SMS: Mantingues als teus clients informats amb notificacions SMS. Amb la possibilitat de comprar packs, la comunicació és instantània i efectiva.

 

Descobreix encara més amb el nostre Pla Premium + :

Si busques una experiència encara més completa, el Pla Premium + porta la gestió del teu centre al següent nivell. Amb característiques addicionals com ara trucades avançades i opcions de màrqueting exclusives, el Premium + és l’elecció definitiva per a aquells que aspiren a l’excel·lència.

En resum, el Pla Premium va més enllà de la gestió bàsica i ofereix una experiència completa que millora tant l’eficiència interna com l’experiència del client. Descobriu com el nostre Pla Premium pot transformar el vostre centre de fisioteràpia i elevar-lo a nous estàndards d’excel·lència. Opta per la màxima potència amb el Pla Premium!