El cim de Fisiomap amb el Pla Premium + per a la gestió del teu centre

Al vertiginós món de la fisioteràpia, l’administració efectiva és clau per a l’èxit. Introduïm amb entusiasme el nostre Pla Premium+, una solució integral que combina la solidesa del Pla Bàsic amb les funcions avançades del Pla Premium, portant la gestió del teu centre a una dimensió superior.

Gestió i Calendari de Cites

Fisiomap es destaca pel seu sistema de gestió i calendari de cites eficient, brindant una experiència sense complicacions tant per a professionals com per a pacients.

Control Total del teu centre

Des d’ubicacions fins a consentiments, el registre detallat del Pla Premium + us ofereix un control total, garantint una administració precisa i eficient del vostre centre.

Eficient Exportació i Importació

La capacitat d’exportar i importar cites en format CSV brinda una visió detallada de l’activitat del vostre centre, permetent prendre decisions informades i estratègiques.

Funcionalitats Exclusives del Pla Premium +:

  • APP Fisiomap Unlimited: Els teus clients gaudeixen d’una experiència premium amb la possibilitat de pagar des de l’aplicació, gestionar cites i tenir cites en línia a través de videotrucades. Reben notificacions sobre cites, cupons i descomptes per a una interacció més personalitzada.
  • Sistema de Videotrucades: Simplifica la connexió amb els teus clients a través de videotrucades, gestionant cites de manera automàtica, tot en un sistema intern i independent. Ara podreu tenir cites amb els vostres clients des de qualsevol part del món.
  • Futur Accés a Implementacions Innovadores: Prepara’t per al futur amb accés anticipat a funcions com el Chat Directe amb Clients, millorant la comunicació i la interacció, que arribarà durant el primer trimestre del 2024.
Funcionalitats Addicionals del Pla Premium:
  • APP Fisiomap Limited: Accés exclusiu per als teus clients, permetent visualitzar cites, mètodes de pagament, calendari, i dades personals. També poden signar consentiments de manera senzilla.
  • Mòdul de facturació complet: Centralitza la creació de factures, pagaments i gestió de productes per a una administració financera eficient.
  • Activació del Mòdul de Màrqueting: Potencia la relació amb els teus clients mitjançant cupons i targetes de regal.
  • Notificacions SMS: Mantingues els teus clients informats amb notificacions instantànies, millorant la comunicació.

Descobreix com el nostre Pla Premium+ pot transformar el teu centre de fisioteràpia i portar-lo a noves alçades. Opteu per l’excel·lència i porteu la gestió del vostre centre al següent nivell amb el Pla Premium + !