Eleva el teu centre amb Fisiomap: Descobreix el Pla Bàsic

En el entorn dinàmic de la fisioteràpia, l’eficàcia en la gestió és essencial. La nostra plataforma líder presenta el Pla Bàsic, una opció potent per començar a gestionar el vostre centre amb Fisiomap.

Gestió i Calendari de Cites Simplificat

Fisiomap es destaca pel seu sistema de gestió i calendari de cites eficient, brindant una experiència sense complicacions tant per a professionals com per a pacients.

Registre Detallat

Des d’ubicacions fins a consentiments, el registre d’ubicacions, serveis, professionals, rols per a aquests professionals, les sales del centre i els consentiments per ser signats pels clients proporcionen una sòlida base per començar a gestionar el teu centre des de qualsevol part del món i tan sols cal tenir connexió a internet.

Eficient Exportació i Importació

La capacitat d’exportar i importar cites en format CSV ofereix una solució flexible per a la gestió de dades.

Informes Personalitzats per a una Presa de Decisions Estratègica

La pantalla d’informes us proporciona dades crucials per orientar estratègicament el vostre centre.

Panel de Reserves per a Clients

El panell de reserves simplifica el procés per als clients, brindant-los autonomia en la programació de cites.

Descobreix més amb els nostres plans Premium i Premium + :

Per a aquells que busquen portar el seu centre al següent nivell, oferim els Plans Premium i Premium+. Amb funcionalitats addicionals i facilitats avançades, aquests plans ofereixen una experiència integral de gestió per a centres de fisioteràpia. Des d’opcions avançades de videotrucades fins a característiques exclusives de màrqueting, els nostres plans Premium ofereixen solucions més enllà de l’abast del Pla Bàsic.

En conclusió, el Pla Bàsic serveix com a punt de partida sòlid, però si busques funcionalitats avançades i una gestió encara més eficient, explora les nostres opcions Premium. Descobreix com la nostra plataforma pot transformar el teu centre de fisioteràpia i emportar-te més a prop dels teus objectius. Opteu per l’excel·lència amb el pla que millor s’adapti a les vostres necessitats!